Kurumsal

Biz Kimiz ? 
 
Şirketimiz 1950 yılında Petrol Ofisi toptan akaryakıt satışı faaliyetine başlamıştır.  Karamehmet Petrol olarak geçmişten gelen tecrübemiz ve son teknoloji sistemlerimiz ile Akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanında gelişimini devam ettirdik. Siz değerli müşterilerimize  daima en iyisini sunma hedefinde  çıktığımız yolda inovasyonel Uzman Satış Destek , Profesyonel Kadro , Toptan Akaryakıt Satışında inovasyonel olarak daima en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı kendine hedef olarak belirlemiştir. 
 
Karamehmet Petrol  olarak sizlere vermiş olduğumuz hizmet ve ürünlerin sayısını her geçen gün arttırdık. Akaryakıt ve otogaz dışında Lastik satışı ve değişimi, Madeni ve motor yağı satışı ve değişimi, Akü satış ve değişimi, araç aksesuar satışı, araç bakımı ve uygulama , self servis araç yıkama merkezlerimizle sizlere hizmet vermektedir. 
 
Karamehmet Petrol  geçen zaman içerisinde gerek toptan akaryakıt satışlarımız gerekse istasyondan perakende satışlarımızla ve modern yatırımlarımızla sizlerin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Kurulduğu yıllardaki gibi, hala ilk günkü heyecanımızdan ve hizmet anlayışımızdan hiç bir şey kaybetmeden, günümüz koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun olarak, sizlerden aldığımız güçle yine siz değerli müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

About